Vooraankondiging Kletstoernooi 2011
  17-12-2010
Helmond, december 2010.

Beste Kletser / Tonprater / Sauweler,

In het verleden zijn we betrokken geweest bij de organisatie, presentatie en jurering van het Kletstoernooi waarbij gestreden wordt om de Vergulde Glimlach van Helmond.

Van ons heb je al een tijd niets vernomen en dit had de volgende reden. De voltallige jury, onder leiding van Frans Brugmans, de organisatie, de presentatie en de naamgever en schenker van de Wisseltrofee Stadspromotie Helmond hebben zich teruggetrokken en zijn volop bezig een stichting op te zetten waarin de continuïteit en de kwaliteit van het toernooi gewaarborgd blijft. Met het vormen van deze stichting zijn we al een aardig eind gevorderd, eveneens de naamgeving van het toernooi. Besloten is om het evenement in een andere zaal te laten plaatsvinden. We hopen jullie hierover in het begin van het nieuwe jaar meer informatie te kunnen verstrekken.

Het toernooi zoals jullie het van ons gewend waren zal zeker gewaarborgd worden. Het doel en de opzet van het toernooi zullen hetzelfde blijven, namelijk: nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen. Met de klets mag nooit een plaats bij de beste vier zijn behaald op één van de volgende toernooien: De Brabantse Kampioenschappen te Valkenswaard, Het Keiebijters Kletstoernooi te Helmond, De Kampioenschappen van Groot Deurne, De Regionale Kampioenschappen te Mierlo.

Tot het toernooi zullen 18 kletsers worden toegelaten, waarvan er na twee voorronden 6 finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee. Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury. Mochten zich meer dan 18 kletsers inschrijven zal de Organisatie door loting bepalen welke kletsers tot de voorronde toegelaten worden.

De voorronden van dit toernooi vinden plaats op vrijdag 14 en 21 oktober. De finale staat gepland voor vrijdag 28 oktober.

We weten dat je nu volop bezig bent met je klets voor dit jaar. We willen alvast peilen op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. Daarnaast is het voor jullie planning waarschijnlijk wel prettig om al tijdig de data te weten.

We hopen dat we je interesse hebben geprikkeld om deel te nemen. Je kunt je aanmelden via onderstaand mailadres of middels een telefoontje. Ook voor eventuele vragen kun je daar terecht.

Met vriendelijke groet,
namens de stichting i.o.
Frank Vlijmincx

Tel. 06-40408928
Email: f.vlijmincx@upcmail.nl









 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl