1e Tonpratersgala De Drie Linden te Molenschot groot succes!
  29-11-2010
Afgelopen zondag, 28 november 2010, was het dan zover. Het eerste Tonpratersgala in Café-Restaurant De Drie Linden te Molenschot was een feit. Rond één uur gingen de deuren open en kwam het publiek mondjesmaat binnen.Tegen twee uur liep het aardig vol. Rond die tijd kwam ook blaaskapel Nootzaak binnen, die al snel wat noten begonnen te kraken om sfeer in het café te brengen. Tesamen met BWS-muziek entertainment die de intro’s verzorgde en het de middag aan elkaar praatte zat het met de sfeer al snel gebeiteld.
Het spits moest afgebeten worden door Michel Grijmans uit Weert als d´n aviateur of piloot. Natuurlijk is het moeilijk als eerste de goede sfeer in de tent te brengen. Echter dit was voor Michel als piloot van Molenschot Airwyas geen probleem. Vooral de imitatie van Prins Bernhard, van wie hij een mooie Dakota had gekocht en de Belgische passagier vielen goed in de smaak.
Als tweede kwam de altijd leuke en al 4 keer Brabants kampioen Andy Marcelissen. Hij was weer in grootse doen als Buut de lolligste thuis. In zijn kleine huisje van 2 bij 3 meter had hij dan ook heel wat meegemaakt, aangezien het gezin uit 15 kinderen bestond. En natuurlijk niet te vergeten het inspelen op het publiek als daar werd gereageerd. Na Andy op moeten is altijd moeilijk, maar Alex Wintermans uit Hank wist hier goed mee om te gaan. Als paus Klompidorus den eerste wist hij de zaal verschillende keren plat te krijgen.
Hierna volgde er een korte pauze, die door DC The Vikings werd gebruikt om loten te verkopen onder de vrolijke klanken van blaaskapel Nootzaak.Na de pauze was het de beurt aan Ton Hendrickx als Tango Tonnie. Vooral de opkomst was formidabel. Natuurlijk ging het veel over de dansschool die hij bezocht had en de avonturen die hij daar beleefde.
Hierna kwam de ook altijd leuke Cees Coolen uit Tilburg in de creatie van den Dreuge. Natuurlijk ging dit veel over drank en zeker de grap over het half glas bier viel heel erg goed.
Als laatste was het de beurt aan de enige vrouw tussen al die mannen Christel van den Dungen als postbode. En U mag raden waar dit hoofdzakelijk over ging. Nadat zij eerst een hele goede tip had voor het publiek wist ook zij het publiek goed te vermaken.
Nadat blaaskapel Nootzaak nog een geweldig stukje muziek weggegeven had was het tijd voor de uitreiking van de prijzen van de loterij.
Na het uitreiken van de prijzen hield Ton Hendrickx, als organisatie, nog een afscheidswoord. Hierin kondigde hij aan dat dit evenement volgend jaar weer zeker terug komt in Molenschot. Dus indien u denkt wat staan er weinig grappen in dit verslag, dan raad ik u aan volgend jaar zelf te komen kijken en luisteren.







 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl