Kletstoernooi "De Vergulde Glimlach"
  28-09-2010
Nog een paar weken en dan is het weer zover. Op vrijdag 15 oktober gaat de eerste voorronde van start van het Kletstoernooi om de Vergulde Glimlach. Op vrijdag 22 oktober volgt dan de tweede voorronde, waarna de finale wordt gehouden op zaterdag 30 oktober. Aanvang van de avonden is 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur.

Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen én om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen. Met de klets mag nooit een plaats bij de beste vier zijn behaald op één van de grote toernooien.
Op deze manier kan het publiek kennismaken met kletsers die niet zo vaak in deze regio optreden.

Het toernooi onderscheidt zich van de bekende kletsavonden. Het is namelijk een echte wedstrijd en er doen louter kletsers aan mee. In de eerste voorronde zullen maar liefst 9 kletsers gaan proberen zich voor de finale te plaatsen. Jan Toonders, Koen Verstappen, Arian Kompen, Erik van de Ven, Ivo van Rossum, Peter van de Maas, Rob Kemps, Nelly Compen en Maikel van de Berg zullen in een sportieve strijd uitmaken wie zich voor de finale plaatst en wie de opvolger van Jasper van Gerwen zal gaan zijn. Jasper: "Wat een publiek, wat een goede organisatie, wat een geweldige sfeer! Ik ben er heel trots op dat ik deze prijs heb gewonnen".

Na twee voorronden zullen 6 finalisten gaan strijden om de wisseltrofee "De Vergulde Glimlach van Helmond". Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury.

De entree bedraagt voor de vorronde slechts € 5,- en voor de finale € 7.50.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Zaal Toff. U mag deze avonden niet missen!





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl