22 jaar de Noot
  25-04-2010

Carnaval 2010 ligt al weer een paar maanden achter ons. Met het voorbij gaan van het mooiste feestje van het jaar is er ook een einde gekomen aan de mooiste hobby die je je maar voor kunt stellen. Tweeëntwintig jaar lang hebben wij op zowat elk “carnavalspodia” in het zuiden van het land gestaan. Duizenden mensen hebben samen met ons prachtige feestjes gevierd. Toch hebben wij besloten dat het jaar 2010 een goed moment is om er mee te stoppen. De Noot uit Vlierden is niet meer (bijna althans).



Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van het uitoefenen van die eerder genoemde mooiste hobby. Zonder carnavalsverenigingen en zonder publiek hadden wij in die 22 jaar nooit zoveel plezier en lol kunnen hebben.


De Noot wil nog één keer samen met u een feestje vieren,  samen met u lachen gieren en brullen, samen met u tweeëntwintig jaar de Noot, nog één keer voorbij laten komen in een prachtige theatershow. Oktober 2010 zal in het teken staan van het afscheid van de Noot. Wij hopen dat u daar samen met ons een mooi feestje van wil komen maken.


Zeer binnenkort zullen wij u als liefhebber van carnavalesk cabaret als één van de eerste in gelegenheid stellen om kaarten te kunnen reserveren voor onze afscheidsshow. Hou daarom www.tonpraten.nl  in de gaten zodat u zeker bent om het laatste “Zjoem-moment” van de Noot mee te maken.


Bron: De Noot 







 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl