Kletstoernooi om de Vergulde Glimlach
  17-03-2010
We willen u attenderen op het Kletstoernooi om de Vergulde Glimlach dat plaatsvindt in Zaal Toff te Helmond. De organisatie heeft een aantal jaren geleden als eerste in Helmond het initiatief genomen om onbekende en minder ervaren kletsers een kans te geven op de Helmondse podia. Het toernooi is in de korte tijd dat het op de kalender staat al een bijzonder groot succes geworden.


Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen én om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen. Met de klets mag nooit een plaats bij de beste vier zijn behaald op één van de volgende toernooien: De Brabantse Kampioenschappen te Valkenswaard, Het Keiebijters Kletstoernooi te Helmond, De Kampioenschappen van Groot Deurne, De Regionale Kampioenschappen te Mierlo.


Tot het toernooi zullen 18 kletsers worden toegelaten, waarvan er na twee voorronden 6 finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee “De Vergulde Glimlach van Helmond”, welke beschikbaar is gesteld door Stadspromotie Helmond. Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury. Mochten zich meer dan 18 kletsers inschrijven zal de Organisatie door loting bepalen welke kletsers tot de voorronde toegelaten worden. Deze loting zal zondag 27 juni om 14.30 uur in Zaal Toff plaatsvinden.


De voorronden van dit toernooi vinden plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober. De finale staat gepland voor zaterdag 30 oktober.


Er hebben zich voor dit jaar al veel kletsers aangemeld. Kletsers kunnen zich nog aanmelden tot en met zondag 20 juni. Aanmelden kan via Frank Vlijmincx, tel. 06-40408928, email: f.vlijmincx@upcmail.nl. Ook voor eventuele vragen kan men daar terecht.








 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl