Eerste lustrum Intertactief Buutgala, reserveer nu!
  28-12-2009

U kunt vanaf vandaag weer kaarten reserveren voor het Interactieve Buutgala! Voor alweer de 5e keer vindt het unieke evenement plaats, waarbij de bezoekers zelf kiezen welke tonpraters en buutreedners er voor hen gaan optreden. Ze kunnen zelfs kiezenmet welke buut! Het Interactieve Buutgala vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 februari 2010.Reserveer NU uw kaarten en stem op uw favorieten!


Bij het Interactieve Buutgala gaat het er net even 'anders dan anders' aan toe. Wij duwen u geen programma door de strot, u kiest zelf wie u wilt zien optreden. Ook is er geen blaaskapel maar een DJ, een interactieve presentator en een verrassingsact. En achteraf staat er een mooi fotoboek online.


Uniek is ook dat u alleen online kunt bestellen en op die manier zeker bent van uw plaats. U hoeft de kaartjes niet op te halen noch vooruit te betalen. Ophalen en betalen kan gewoon op de avond zelf. De reacties op de voorgaande edities waren zeer positief. Ook dit jaar mogen we weer rekenen op de gastvrijheid van Fitland in Mill.


Het Interactieve Buutgala wordt georganiseerd door TOEP Evenementen, tonprater Frans Bevers en Tonpraten.nl m.m.v. Fitland Mill.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl