Jan Strik viert 25-jarig jubileum
  01-01-1900
Op zondag 13 april viert Jan Strik temidden van zijn familie, vrienden en collega's zijn 25-jarig tonpraot jubileum. Om 14.30 uur beginnen de optredens in Zalencentrum Centraal in Someren.

Jan Strik is in die 25 jaar een begrip geworden in het tonpraoterswereldje. Hij werd ondere andere twee maal Brabants Kampioen, twee maal Regionaal kampioen en ook mocht hij twee maal de Zilveren Narrekap in ontvangst nemen. De laatste jaren doet Jan niet meer mee aan wedstrijden en sauwelt hij, zoals hij 't zelf noemt, 'uit de losse pols'.

Zijn jubileum wordt opgeluisterd met optredens van een aantal collega tonpraters, waaronder Brabants Kampioen Andy Marcelissen en kersvers Zuid-Nederlands kampioen Maarten van Brug. Daarnaast is er ook top-cabaret, in de vorm van KEPS, Striepke Veur en Hers en Dwers.

Kaarten voor de middag/avond zijn helaas niet meer te koop. Een twintigtal sponsors heeft in totaal 10.000 euro ingelegd. Zij ontvangen hiervoor een eigen tafel en een aantal plaatsen. De netto-opbrengsten van de jubileum viering wordt in zijn geheel gedoneerd aan een goed doel, wat Jan Strik zelf op die dag bekend zal maken.

Namens de redactie en de bezoekers van Tonpraten.nl wensen wij Jan van harte proficiat met zijn zilveren jubileum en wensen wij hem een onvergetelijke dag toe. U kunt Jan ook feliciteren door een bericht achter te laten in zijn persoonlijk gastenboek. Klik hier.

Jan Strik






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl