Andy Marcelissen viert vandaag jubileum
  01-01-1900
Brabants Kampioen en winnaar van de Zilveren Narrekap Andy Marcelissen viert vandaag in zijn woonplaats Raamsdonksveer zijn 11-jarig jubileum als tonprater. De viering vindt plaats in Boelaars Zalencentrum en op het programma staan top-tonpraoters als Jan Strik, Cees Verhulst en Ton Brekelmans en de feestband WC Experience.

Op 14 februari 1992 won Andy Marcelissen namelijk voor de eerste keer de titel Oppersauwelaar van het Faantelaand met de creatie Bas Gitaor, de Straotmuzikaant. Daarna volgden nog tal van prijzen, niet alleen in Raamsdonksveer, maar ook ver daarbuiten. In februari is Andy Marcelissen dus officieel 11 jaar actief als tonpraoter. Volgens een aloude carnavalstraditie moet er met zo’n mijlpaal iets meer gedaan worden. Een goede reden om te feesten dus.

De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar de Werkgroep Polen, vrijwilligers die in het Poolse plaatsje Izbica een tehuis voor verstandelijke gehandicapten onderhouden.

De avond, toepasselijk "Elluf Jaor Sauwelen" genoemd, was binnen enkele uren uitverkocht. Het beloofd dus een memorabele avond te worden in een volle bak.

Andy Marcelissen als De Biljarter

Klik hier om een felicitatie achter te laten voor Andy in zijn persoonlijke gastenboek op Tonpraten.nl, of klik hier om de eigen site van Andy te bezoeken.





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl