J.de Vries 24 May 2018
Rob Scheepers uit Helmond.
Rob, complimenten voor je optreden zaterdagavond 19 mei 2018 bij ons 40 jarig jubileum van de Helmondse Tennis Verenging (HTV). Waarin je ons op een leuke vermakelijke wijze meenam in de historie van HTV, Van de ballonhal tot nu toe. Je optreden was geweldig. Wij als bestuur horen niets dan complimenten over onze feestavond. Jij hebt daar op jou manier een grote bijdrage aan geleverd.
Mijn hartelijke dank daar voor, namens bestuur van HTV.
J. De Vries
George Verbruggen 16 Oct 2017
Beste Rene,

Iedereen heeft er bijzonder van genoten, zo hoorde ik vele zeggen.
Ook leuk dat er de namen tussen "gooide" , is net weer iets herkenbaarder.

Dank voor je optreden.

Vriendelijke groeten,
George Verbruggen RABObank West-Brabant/Zeeland
Gerrie bukkems 03 Oct 2017
Wilt u een keer een act die anders is als alle andere acts kijk dan eens op onze website http://www.zeskirnix.nl/ en op onze Facebook site https://www.facebook.com/zeskirnix/ puur alleen een muziekband waarop we visueel tekeer gaan .
overal waar we geweest zijn krijgen we te horen dit is heel iets anders als wat we gewend zijn.
ik zou zeggen kijk is naar de site en kom met iets uniek op je zitting avonden
doeiiiiiii
Ron Schmeitz 11 Jul 2017
Bent u als organisatie op zoek naar een limburgse buuttereedner ?
Kijk eens op www.ronschmeitz.nl
 
frans bevers 27 Jun 2017
ik ben gevraagd of ik nog een tonprater weet voor 19 jan 2018, graag even een mailtje naar mij aub als je kunt als je niet kan dus ook niet mailen, bvd groetjes Ciske
Wim Gevers 27 Feb 2017
Vandaag onderhoudende en lachwekkende tonpraat gehad van Peter van Houtum. Zeker aan te bevelen.
Bericht van de redactie 02 Jan 2017
Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond en humorvol 2017!
 
Ton Gielen 10 Oct 2016
Wie kan mij wat tips aanreiken voor het houden van een buut?
Koop Drost 09 Oct 2016
Gisteren opgetreden tijdens de TIENDE SPREEUWENDURPER TONPROATERSGALA bij voetbalvereniging VV Alem.

In een mooie compacte kantine was het voor mij genieten. Wat een publiek, wat een ambiance was het daar.

Die 340 km heen en terug was het meer dan waard. Bedankt organisatie.
Hans Eijkemans 10 May 2016
Beste tonpraatvrienden en vriendinnen, want zo mag ik vele van jullie noemen. Het tonpraatseizoen zit er grotendeels weer op, en daarom tijd voor andere dingen. Sportieve dingen. Ook dit jaar lopen mijn vrouw Antoinette en ik weer de Nijmeegse vierdaagse, en dit jaar voor het goede doel. Wij gaan lopen voor de stichting Energy4all, dit is een stichting die zich inzet voor kinderen met een energie stofwisselingsziekte, Wij zijn hier nauw bij betrokken omdat onze jongste kleindochter Jenske helaas ook deze ziekte heeft. In Nederland zijn er ong. 600 kinderen met deze vreselijke ziekte. Elke week worden er ong. 2 kinderen geboren met deze ziekte en helaas redden ook 2 kinderen het elke week niet, 50 % van de kinderen worden niet ouder dan 10 jaar. Hier willen en moeten we iets aan doen, en omdat de farmaceutische industrie hier niets aan doet( te weinig kinderen dus geen winst voor hun) moeten wij er zelf iets aan doen. De stichting Energy4all doet van alles om geld in te zamelen zodat er geld binnen komt om zo toch een medicijn te kunnen laten ontwikkelen. Prof. Jan Smeiting van het UMC Radbout in Nijmegen, is al heel ver met het medicijn. Op dit moment zit het in een ver gevorderd stadium en het zit er aan te komen. Echter er is nog veel geld nodig. Wij als opa en oma van Jenske willen ons steentje bijdragen om zo de kindjes toch een toekomst te kunnen bieden. Iedere bijdrage is meer dan welkom, en nu is het mogelijk om ons en zo de kinderen te steunen door een kleine of grotere bijdrage te sponsoren op de sponsormodule van de vierdaagse.
Dit kan door te gaan naar www.devierdaagsesponsorloop.nl en de naam in te geven van hans Eijkemans of Antoinette Eijkemans en dan te gaan naar de button STEUN MIJ. Wij hopen een mooi bedrag te kunnen bijeen lopen en zo bij te dragen aan een toekomst van ons Jenske en haar lotgenootjes. Alvast bedankt Antoinette en Hans Eijkemans . voor info over de stichting: www.energy4all.nl