Gala Brabants Kampioenschap Tonpraoten
Datum:
Zaterdag 11 januari 2020
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Zaal P. Lavrijssen, Karel Mollenstraat Zuid 44, Valkenswaard, Noord-Brabant
Omschrijving: Voor de 53e maal organiseert Stichting Tonpraotersconcours Valkenswaard, i.s.m. de Eerste Valkenswaardse Carnavalsvereniging Anders dan Anders, het Brabants Kampioenschap Tonpraoten. Inzet is de felbegeerde titel ‘Brabants Kampioen Tonproaten 2020’ met als bekende wisseltrofee de ‘Zilveren Ton’. Titelhouder is Andy Marcelissen met zijn creatie: ‘De Uitvaart’.

Dit 53e kampioenschap wordt gehouden op vrijdag 10 januari 2020. Galavoorstellingen vinden plaats op zaterdagavond 11 januari, zondagmiddag 12 januari (matinee) en zondagavond 12 januari 2020. De voorstellingen vinden plaats in Zaal P. Lavrijssen, Karel Mollenstraat Zuid 44 te Valkenswaard.

Plaatsing voor de finale verloopt middels een aantal voorronden die, afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden gepland op: dinsdag 12, woensdag 13 en dinsdag 19 november 2019. Deelnemers dienen op deze avonden beschikbaar te zijn. Na sluiting van de inschrijving worden het aantal voorronden, de exacte data, deelnemers en indeling van de avonden bekendgemaakt op website www.bktonpraten.nl en via andere media. Bij overschrijding van het maximum aantal inschrijvingen wordt een gereguleerde loting toegepast. Ook de voorronden vinden plaats in Zaal P. Lavrijssen. Aanvang 19.30 uur. Entreeprijs € 6,-. Kaartverkoop aan de zaal (géén voorverkoop en géén reservering).
Entreeprijs: 18 euro
Voorverkoop: Kaarten voor de galavoorstellingen kunt u via www.bktonpraten.nl bestellen. De verkoop start op woensdag 16 januari 2019 om 10.00 u.
Organisatie: Stichting Tonpraotersconcours Valkenswaard
Contact: K. Alkemade
http://www.bktonpraten.nl
       

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl