Tonpraoten CV de Banaonblussers
Datum:
Vrijdag 11 november 2016
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Het Wapen van Zundert, Zundert, Noord-Brabant
Omschrijving: Het is weer zover! Brabants beste Tonpraoters staan te trappelen om weer langs te komen in de zaal van 't Wapen van Zundert.
Dit jaar met een wel heel speciale tonpraoter die ook de avond aan elkaar praat; onze eigen voormalig grôtsten boer die tegenwoordig als ontbijt een halve marathon loopt: Ben Vriends!
Verder sluiten aan:
- Marlon Kicken; de Tonprater met meer Swag dan Justin Bieber.
- Dirk Machielsen; niet doorvertellen.. maar die maakt een uitstapje naar een ton in 't Wapen in plaats van de schuur van den Thuur.
- Hans Keeris; na deelname aan alle grote tonpraatgala's in oost-brabant komt hij als Wiel de Waal een boekje open doen over dopinggebruik in het peloton.
- Kitty Goverde; nog een keer voordat ze de ton voorgoed vaarwel zegt; Zundert mocht in haar afscheidstournee niet ontbreken.
- Peter van de Maas; ook wel bekend als Peerke, alweer even geleden dat hij aansloot; genoeg nieuw materiaal om van te genieten.
En Last but zeker niet the Least; mag ik alstublieft een welgemeend keihard SOEPSOEPSOEP!: -A3 Compen: vorig jaar de ster van de avond, nu terug met een nieuwe Buut.
Tussendoor nog een megaturbosuperloterij met prijzen om alleen al voor te komen en extra gratis muziek van Dweilband de Nootgevallen.
Omdat het programma zo vol zit beginnen we om 19.30 stipt, zaal open om 18.45. kosten voor al dit moois zijn 11 euro, voorverkoop vanaf 15-10 bij Tenniscentrum de Leeuwerik, Wouw da's lekker, Attent Mutsters en Het Wapen van Zundert.
Entreeprijs: 11 euro
Voorverkoop: 't Wapen van Zundert
Organisatie: CV de Banaonblussers
Contact: Ralph den Ridder
denridder@home.nl
http://www.banaonblussers.nl
Optredens:
Arian Compen
Kitty Goverde
Peter van der Maas
Hans Keeris
Marlon Kicken
Ben Vriens


Dirk Michielsen
de Nootgevallen

       

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl