Skonne Proat 8RAF
Datum:
Zaterdag 08 Apr 2017
Aanvang: 20.00 uur
Naam:
Locatie: Cafe en Zalencentrum De Zon , Overasselt (bij Grave), Noord-Brabant
Omschrijving: Op zaterdag 8 april wordt voor de 3e keer Skonne Proat 8RAF georganiseerd in Café-zaal De Zon in Overaselt, een tonpratersavond vol amusement, erg goede artiesten en veel hilarische humor.

Op deze Tonpratersavond treden de bovenst-beste-van-de-bovenste-plank voor u op. Op het programma staan de voor iedereen bekende Rob van Elst uit Groesbeek, Mark van de Tillaar, Rene van de Heuvel, Jan Strik, Jorlan Manders en last but not least Marlon Kicken. Laatst genoemde tonprater is een unieke verschijning. Een zeldzaam gouden combinatie: 40+, lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch. Hij ziet eruit als Bob Marley, maar is een rasechte Brabander. Marlon, geboren op Curaçao en geadopteerd als baby, groeit op in het dorp Aarle-Rixtel. Binnen nog geen twee jaar verbaast hij iedereen door alle prijzen te winnen in het tonpraten. Laat je verrassen door deze hilarische Brabo met zijn relaxte en originele stijl.

En ook de hiervoor genoemde tonpraters staan garant voor een gezellige, ontspannen, komische avond. Het zijn stuk voor stuk tonpraters die vele malen op het podium hebben gestaan in de finales om de Zilveren Narrenkap, de Titel van het Brabants Kampioenschap, de vergulde Lampenkap in Eindhoven en het Zuid-Nederlands kampioenschap in Wanroij. Aanvang van het programma is om 20.00 uur, de zaal is open om 19.00 uur. De kaartjes zijn verkrijgbaar in Overasselt bij Café-zalencentrum De Zon, Hoogstraat 56, Drogisterij Lucy van Langen, Hoogstraat 16 en Buurderij de Lage Hof, Kasteelstraat 5 Je kunt ook reserveren via E-mail: prutsjanus@hotmail.com of even een belletje naar Jan Biemans: tel. 06-42756183.

Wij garanderen jullie een gezellige avond lachen, gieren brullen.
Entreeprijs: 15,00 euro
Organisatie: Skonne Proat
Contact: Jan Biemans
06-42756183
prutsjanus@hotmail.com
Optredens:
Rob van Elst
Mark van den Tillaar
René van den Heuvel
Jan Strik
Jorlan Manders
Marlon Kicken       

 Copyright © 2003-2018 Tonpraten.nl / Tonpraten.com