Presentatie cd "elluf jaor de Two Petjes" bij Radio Reindonk
  01-11-2007

Op de elfde van de elfde tussen 10.00 en 11.00 uur wordt tijdens de radio uitzending Wekkerradio van Radio Reindonk de jubileum cd "Elluf joar de Two Petjes" gepresenteerd. De Two Petjes, bestaande uit Edgar Spreeuwenberg en Arnold Janssen, die in januari 1998 voor het eerst samen het podium betraden, vieren door middel van deze cd haar elf jarig jubileum.

In de daarop volgende elf jaar waren ze elk jaar te zien op de zittingsavonden van de Vlaskop in Melderslo en bij dun Dreumel in Horst. Wij willen deze twee verenigingen dan ook bedanken voor de medewerking en het vertrouwen wat ze in ons gehad en nog hebben.

In die elf jaar hebben we menige kilometer gemaakt. Mede ook door het feit dat we 45 kilometer uit elkaar wonen. Edgar woont namelijk in Melick en Arnold in Horst. Gelukkig werd onze aanvraag om een autoweg tussen beide dorpen te leggen met enige vertraging verwezenlijkt. Met optredens hebben we ook al veel kilometers gemaakt. In de driehoek: Tilburg, Achterhoek en Maastricht hebben we al menig publiek mogen vermaken.

Optredens op diverse buutkampioenschappen, de Rodahal in Kerkrade,  interviews op diverse radio stations zoals L1, verkozen worden tot beste act tijdens het 1ste tonpraten.nl gala en in dit jaar een eerste internationaal optreden bij onze zuiderburen. Een kleine greep uit de gebeurtenissen waar wij nog steeds met veel plezier aan terugdenken.

Verder zijn we ook heel erg trots op onze onderscheiding aan de NUL in Maastricht. Als Doctorandus Humorus Causa. Uitgereikt in Januari 2003.

Wat staat er op onze Cd? De cd is een live-cd met 7 opnames, van zowel zang als sketch,  gemaakt op de zittingsavond in Melderslo 1998 en opnames tijdens Circus Mok in 2004.

Kortom 2 keer 11 minuten luisteren  naar elluf jaor de Two Petjes.

Kijk voor meer informatie op www.detwopetjes.nl

Of neem contact  met ons op: detwopetjes@hetnet.nl of bel 077-3987682

Met vriendelijke carnavaleske groeten,

de Two Petjes






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl