Harry Hens wint titel van 'Opperkletsmajoor van de 'Keiebijters
  04-02-2007

'Ex-drugskoerier Joepie S.", alias Harry Hens uit Sprang-Capelle heeft zaterdag 3 februari rond het middernachtelijk uur de hoofdrol opgeeist van de bijna vier uur durende Grand Finale du Keieklets. Een Grand Finale, die doorspekt was van glitter, glamour en natuurlijk een heleboel 'gezever in het groot'. Uiteindelijk was voor dat laatste het talrijke publiek ook voor gekomen.

In het meer dan uitverkochte Bavaria House in Helmond heeft het publiek genoten van een non-stop (show)programma met onvervalste humor en amusement.

Voor de eerste keer stond kletser Harry Hens in de finale bij de Keiebijters. Met veel zelfvertrouwen, goede timing. sterke mimiek en met een rappe tongval vertelde 'Ex-drugskoerier Joepie S.' over zijn zoveelste arrestatie wegens het illegaal kweken van wiet in de achtertuin. Over zijn terugkeer op het goede pad door zijn foute vrienden Bas F., Arie L., Zwarte Sjakie en Dick T. en Cor V. links te laten liggen en zich weer te richten op de maatschappij, zodat hij na verloop van tijd weer iedereen recht in zijn ogen kan kijken.

De woorspelingen en belevenissen van 'Joepie S.' waren zo doelstreffend gerangschikt en van een uitzonderlijk (hoog) niveau, dat in de strijd om de 'Zilveren Narrenkap'de gerenommeerde kletsers Rob Scheepers (Helmond) als 'Begrafenisondernemer', Mattie van Hoof (Mierlo) als 'Frutje in Amerika'en Rob Scheepers (Sterksel) als 'Broes Willems, de filmacteur, de eer moesten laten aan Harrie Hens (Sprang Capelle), als ex-drugskoerier Joepie S.'.

De routenier mocht in de sfeervolle omgeving het kleinood 'De Zilveren Narrenkap' uit handen van de Hoogheid Briek XXXIV van de Keibijters in ontvangst nemen. Een prestatie van formaat waren de hartelijke felicitatiewoorden van de collega kletsers.

Het amusement van 'Willy en Louis' , 'Drie Keer Niks', 'Dubbel Trubbel', 'Timper', 'De Velt Op' en tenslotte de Hofkapel 'De Klinkers' zorgden ieder vanuit hun specialisme voor een leuk muzikaal en gevarieerd intermezzo tijdens de 'Grand Finale du Keieklets 2007'.

De organisatie van de Keiebijters had zich geen betere voortgang kunen voorstellen naar het naderende volksfeest 'carnaval... kei skon'.

Feliciteer Harry Hens met zijn Zilveren Narrekap in zijn persoonlijke gastenboek

(Met dank aan Harrie van der Sanden, Mierlose Krant)

                                                                                                                        






 
     

 


henk van der heijden breugel 30 Nov 1999
hallo harry,
proficiat met je grote overwinnig om de zilveren narrekap.geweldig, geniet ervan.
groetjes,truus en henk.

 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl