2e Interactieve Buutgala
  23-09-2006

Na het succes van de eerste editie moest er wel een vervolg komen. En dat komt er. Het 2e Interactieve Buutgala vindt plaats op zaterdag 31 maart 2007. Locatie is opnieuw Fitland in Mill en natuurlijk worden ook nu de optredende artiesten gekozen door het publiek!

Dit jaar is dus gekozen om het evenement een week voor Pasen te laten plaatsvinden, iets dichter bij de carnaval. De opzet zal grotendeels hetzelfde zijn. Via Tonpraten.nl / Buutreednen.nl en de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de start van de voorverkoop, die ook weer via de site zal plaatsvinden.

De reacties op het 1e Interactieve Buutgala waren zeer positief. Het publiek waardeerde het ten zeerste dat zei zelf een stem hadden in de optredens en de artiesten vonden het stuk-voor-stuk een eer om te zijn gekozen.

De locatie, Fitland in Mill, is door iedereen als zeer positief ontvangen en de organisatie keert daar dan ook graag terug.

Heeft u nu al vragen of opmerkingen over het Interactieve Buutgala, mailt u dan gerust. Het is tenslotte een interactief gebeuren, dus alle input van publiek, organisaties en artiesten is van harte welkom. U kunt mailen naar Henk Tielemans: info@omehenk.net.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl