Eerst try-out avond groot succes
  01-01-1900

In een bomvolle zaal werd in Heeze de eerste gezamelijke try-out avond gehouden met 8 bekende tonpraters. Rien Bekkers, Rien van Genugten, Henk van der Heijden, Hans Eijkemans, Robert van Lamoen, Rob Scheepers, Gerrit van de Water en Ties van Lierop.

Vanaf het begin zat de vaart er goed in en was het niveau zeer hoog. De kletsers waren aan elkaar gewaagd en allen brachten ze een compleet nieuwe tekst, dus het was voor iedereen een uitdaging.
Met twee grote blaaskapellen en een tweetal dansmarietjes en onder begeleiding van eveneens twee presentatoren was de avond proffesioneel opgezet. Zet daarbij een topklasse aan tonpraters en succes is verzekerd.

Van het entreegeld werd een groot gedeelte door de tonpraters geschonken aan de cliniclowns. Jan Strik, zelf tonprater, is hiervan ambassadeur en was dan ook zeer vereerd om dit in ontvangst te mogen nemen.

Uiteraard kon Jan het niet laten om zelf ook nog even in de ton te klimmen en de mensen nog eens stevig te laten lachen.

Door het grote succes en zeker door de interesse van het publiek en van de tonpraters is er besloten om volgend jaar weer zo`n avond te organiseren. Het publiek kijkt er nu al naar uit.






 
     

 


RIA VERBERNE HEEZE 30 Nov 1999
HOI TIES,
WERKELIJK EEN KEI GOEIE AVOND. DIT IS ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR EN HIERBIJ BESTEL IK ALVAST 2 KAARTJES VOOR DE VOLGENDE KEER(BEN IK DE EERSTE?)IK ZIE JE NOG WEL ERGENS IN HET CARNAVALSCIRCUIT EN DAN VATTE WE ER ENE OP.
LAU EN RIA

 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl