Nieuwe site online: Bandparodist Leo Troost
  01-01-1900

Met Leo Troost opent inmiddels al de vierde bandparodist zijn eigen site op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl. En omdat Leo afkomstig is uit de provincie Zeeland, zorgt hij er tevens voor dat inmiddels tonpraters, buutreedners en acts uit maar liefst vier provincies een eigen site hebben. De site van Leo Troost, tevens kindergoochelaar, bezoek je hier.

Al bijna 30 jaar zit Leo in het artiestenvak. Hij trad onder meer op in de Playbackshow van Hennie Huisman en jureerde daarna, samen met onder andere Gerard Joling, de voorrondes van deze legendarische TV show.

Regelmatig was en is hij ook op TV te zien in reclamespotjes of als acteur. Maar begonnen is hij als bandparodist en in die hoedanigheid treed hij nog steeds regelmatig en met veel plezier op. Daarnaast verzorgt hij complete kindershow's onder de noemer "Leo's Kindersjoo". Voor meer informatie kunt u ook rechtstreeks klikken naar www.leoskindersjoo.nl.

Bezoek de site van Leo Troost op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl en laat een berichtje achter in zijn persoonlijk gastenboek.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl