Site in de Spotlight: Bandparodist Ome Henk
  01-01-1900
Ook tijdens de carnaval nog een paar keer een site in de spotlight. De deelnemers beantwoorden een aantal vaste vragen en mogen zelfs zelf een vraag verzinnen waar ze graag antwoord op willen geven. Nu in de Spotlight: Bandparodist Ome Henk.

Wat was je leukste optreden tot nu toe dit seizoen en waarom?
De Brouwtrouw in Dommelen. Goede sfeer, leuke ambiance, perfekt licht en geluid, en niet te vergeten 800 (!!!) dolenthousiaste mensen.

Omdat ik vorig had moeten afzeggen wegens het overlijden van mijn moeder, was ik super gemotiveerd en gierde de adrealine door mijn lijf. Een half uur lang alles en iedereen op de tafels en de stoelen.

Wat voel je als je op de bühne stapt? En wat als je er af stapt?
Een bandparodist kan zich gelukkig vrij bewegen op het podium en in de zaal. Spanning is er bij elk optreden wel, maar dat verdwijnt binnen een paar seconden. Na  een half uur sleuren en sjouwen met het publiek, moet ik toch wel even bijkomen.  

Als je bijvoorbeeld bij een personeelsfeest  gaat optreden en het orkest zijn vingers blauw speelt om het feest op gang te brengen, is het LEUK om te zien als dit orkest het stukken makkelijker heeft, omdat  na een half uur optreden iedereen lekker los is.

In welke (of wat voor) zaal speel je het liefst?
Maakt me niet zo veel uit, ik ben al op verschillende plekken terecht gekomen. Van circustent tot tbs kliniek, van voetbalveld tot verpleegtehuis, en van pronkzitting tot kletsavond, we proberen er overal een feest van te maken.  

Wie is jouw favoriete tonprater/buutreedner en waarom?
Dit is de allermoeilijkste vraag, omdat humor en mimiek soms ver uit elkaar liggen. Ik kom ze in het seizoen in alle soorten en maten tegen, het nivo is de laatste jaren enorm gestegen. Een naam?? Ik kan echt geen keuze maken.

Welke vraag zou je je zelf graag stellen? En wat is daarop het antwoord?
Wat bezielt je om al  ruim 15 jaar playbackend van feest naar feest te gaan???
Antwoord:  Omdat ik niet kan zingen!

Heb je nog een leuke grap/one-liner/uitspraak om mee af te sluiten?

Lekker commercieel: Een feest is pas een feest, als Ome Henk is langsgeweest.

Bonusvraag: Wat vind je van Tonpraten.nl / Buutreednen.nl?
Toen ik een jaar of twee geleden in contact kwam met Pieter met de vraag of ik nog wat namen wist van tonpraters, gaf  ik hem allereerst de felicitatie met dit Gouden idee, want ik wist zeker dat hier veel mensen op zatten te wachten. Och, we kunnen het altijd proberen, zei Pieter, we zien wel. 

Nu, twee jaar later staat deze site nog steeds als een huis. Sterker nog, het moet raar lopen als deze site niet aan de haal gaat met de prijs van: Beste carnavalssite van Brabant! 

Ga naar de site van Bandparodist Ome Henk.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl