Informatie voorronden Brabants kampioenschap
  01-01-1900

De stichting Tonpraotersconcours Valkenswaard heeft vandaag meer informatie bekend gemaakt over de voorronden van het Brabants Kampioenschap tonpraoten.

Er hebben zich 19 deelnemers aangemeld voor de voorronden. Deze vinden plaats op dinsdag 16 en dinsdag 23 november. Beide avonden vangen aan om 20.00 uur en de entreeprijs bedraagt € 5,-. Er is geen voorverkoop, dus kaarten kunnen alleen aan de deur worden gekocht bij Zaal P. Lavrijssen, Karel Mollenstraat 44 in Valkenswaard.

Onder de deelnemers bevinden zich twee oud-kampioenen en diverse winnaars van ere- en publieksprijzen, alsmede ook vijf debutanten. De beste zeven van deze twee avonden plaatsen zich voor de finale, samen met titelverdediger Andy Marcelissen.

De avond wordt opgeluisterd door de bekende Hebra's kapel. De opening wordt verzorgd door het Valkenswaardse damesduo D'n Twilling en de presentatie is in handen van Jos van Gestel.






 
     

 


toon bazelmans veldhoven 30 Nov 1999
Graag wil ik de namen weten van de deelnemers te Valkenswaard met een korte omschrijving van tonpater en zijn type.


Redactie Tonpraten.nl / Buutreednen.nl 30 Nov 1999
Beste Toon,

De namen zijn bij de redactie van de site bekend, maar de organisatie heeft ons verzocht deze niet te publiceren of verder bekend te maken.

Arie Schoofs 30 Nov 1999
Hierbij wens ik alle deelnemers veel succes.
En ik kom kijken om er weer wat van te leren en om te genieten natuurlijk.




 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl