Kaartverkoop “Dan Kunde Lachen 2004” van start
  01-01-1900

Op vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober is het weer zover, twee fantastische topavonden in d’n Vorstenburgh in Uden. Ook dit jaar staat het programma weer garant voor een gezellig avondje uit.
Het “Dan Kunde Lachen” festival heeft in de loop der jaren een behoorlijke groei doorgemaakt.

Het programma is weer van ongekend niveau. De Brabantse, Limburgse en Zuid-Nederlandse kampioen van het afgelopen seizoen komen weer naar Uden. Net als de afgelopen twee edities in  komen er 5 tonproaters en twee cabaretgroepen naar Uden.

Na het grandioze succes van vorig jaar komen de “Two Petjes” terug met hun allernieuwste programma.
Ook zien we Fer Naus (finalist Limburgs kampioenschap) en de huidige Brabantse en Zuid-Nederlands kampioen Andy Marcelissen terug in de ton. Andy Marcelissen bracht vorig jaar zijn prachtige kerstverhaal “Het Nieuwste Testament” en komt dit jaar als "De lolligste thuis".

Waar het ons vorig jaar niet lukte om Jan Geraerds naar Uden te halen, komt hij dit jaar wel. Deze Limburgse kampioen van 2002 brengt zijn kampioensbuut. Ton Donders de nummer drie van het afgelopen jaar bij de Limburgse Kampioenschappen zal zijn topbuut als “Darter” brengen.

Het trio “Die Klötz” uit Maasbree is een cabaretgroep die het in Limburg al helemaal gemaakt heeft, en begint net zoals de “Two Petjes” langzaam Brabant te veroveren. Dit trio brengt een veelzijdig amusant programma waar vele verschillende typetjes in te voorschijn komen.

Hans Eykemans uit Rosmalen heeft Uden al een keer aangedaan als Hannes de 100 jarige. Hij pakte met deze buut het Brabants Kampioenschap in 2002 en brengt nu zijn buut als “Kletsmajoor”. De revelatie van de laatste jaren Robert van Lamoen greep het afgelopen jaar net langs het Brabantse Kampioenschap. Hij zal in de ton het regionale voetbal onder de loep nemen.

Mede door de twee volledig uitverkochte avonden van vorig jaar en het grote bestand met belangstellenden die we middels een mailing op de hoogte gebracht hebben van het “Dan Kunde Lachen” festival houden we dit jaar geen voorverkoop. Vanaf 20 september is de kaartverkoop van start gegaan. De zaterdag is inmiddels uitverkocht. Kaarten voor de vrijdag á 12 euro zijn te verkrijgen bij :

Zaal d’n Vorstenburgh
Sint Janstraat 18
5401 BB Uden
0413-265512
info@vorstenburgh.nl






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl