Bandparodist Maarten opent eigen site op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl
  01-01-1900

Bandparodist Maarten heeft als tweede bandparodist een eigen site geopend op Tonpraten.nl/Buutreednen.nl. Als organisator van Da's Pas Lachen en door zijn vele optredens is hij een bekende naam het Brabantse en Limburgse tonpraters- en buutreednerscircuit.

Maarten opende onlangs nog twee eigen sites: www.bandparodistmaarten.nl en www.daspaslachen.nl. Met zijn eigen site op Tonpraten.nl / Buutreednen.nl wil hij deze sites ook bij het tonpraterspubliek onder de aandacht brengen.

Hoewel het 'vak' van bandparodist de laatste jaren leek uitgestorven, timmert Maarten steeds meer aan de weg. Net zoals bijvoorbeeld collega Ome Henk, die ook een eigen site heeft die u kunt vinden bij het 'Acts' gedeelte op deze site. Maarten de Groot trad al eens op in de 5-uur show van RTL4 en won maar liefst drie maal de Barry Stevens Show in Amsterdam.

Omdat Bandparodist Maarten over verschillende banden beschikt, krijgt u altijd weer een verrassende en veelzijdige act voorgeschoteld.

De Das Pas Lachen shows op 'De Heische Tip' zijn eveneens inmiddels een begrip in het tonpraterscircuit van Brabant. Gekenmerkt door een gezellige entourage en met optredens van top-tonpraters en artiesten staan deze shows tweemaal per jaar garant voor een geweldige avond.

Bezoek de site van Bandparodist Maarten op Tonpraten.nl/Buutreednen.nl en laat een berichtje achter in zijn persoonlijke gastenboek.

De redactie van Tonpraten.nl/Buutreednen.nl heet Maarten van harte welkom en wenst hem veel plezier van zijn site. En onze bezoekers wensen wij veel plezier met de site van Bandparodist Maarten en al die andere sites van tonpraters, buutreedners en acts!






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl