Kies de leukste Carnavalsvierder van 2004
  01-01-1900

De bekende uitgaanssite Kroegenweb.nl heeft een nieuwe site gemaakt rondom de carnaval. Kies de foto van de leukste carnavalsvierder en maak kans op een prijs. Je kunt zelf een site maken om je foto's online te plaatsen.

Carnaval in Nederland is nergens hetzelfde, elke regio heeft zo zijn eigen Carnavalscultuur. In een regio zijn er zelfs verschillen tussen dorpen onderling. Maar één ding hebben ze gemeen, elke Carnavalsvierder is ijdel. Weken en soms maanden wordt er gesleuteld aan outfits om  tijdens het feest der feesten iedereen te kunnen imponeren. Komend Carnaval kun je niet alleen indruk maken op je omgeving, plaats je leukste foto’s op www.carnavalsverkiezingen.nl en laat iedereen stemmen op jouw leukste carnavalsfoto. Het werkt heel simpel, is geheel gratis en je kunt mooie prijzen winnen. Eric Dikeb, de maker van de hit ‘de Pizzahut’,  zal 3 april de prijzen gaan uitreiken.

Kroegenweb.nl, initiatiefnemer van www.carnavalsverkiezingen.nl, stuurt alweer voor het derde jaar fototeams het land in om Carnaval te registreren. Vorig jaar zijn er ruim 15.000 foto’s gemaakt en ze staan, net als de foto’s van 2002, allemaal nog steeds online.

Dit jaar wil Kroegenweb.nl zo’n 20.000 foto’s maken van de feestgangers in de diverse steden en dorpen. Maar daarmee registreer je nog maar een klein gedeelte van het Carnaval. Daarom roept Kroegenweb.nl elke Carnavalist op gratis een eigen website aan te maken op www.carnavalsverkiezingen.nl. Deze website bevat onder andere een gastenboek en fotoboek waarin men 150(!) foto’s kan plaatsen. In de week na Carnaval kies jij je leukste foto die mee doet aan de verkiezingen. Twee weken lang kunnen bezoekers van Kroegenweb.nl stemmen.

Prijzen van BenQ:
BenQ stelt het prijzenpakket ter waarde van € 2.500,- ter beschikking. Je kunt een BENQ FP767 12 ms twv € 600,-  winnen, deze LCD monitor is een sensatie voor gamers met zijn 12ms reactietijd. Daarnaast zijn er vijf BENQ DC S30 twv € 299,-  te winnen, dit is  een digitale camera, MP3-speler , FM-radio, en digitale camcorder in één.

De verwachting is dat duizenden Carnavalisten zo’n website gaan aanmaken waardoor er vele tienduizenden carnavalsfoto’s online komen. Hiermee zal de napret groter zijn dan ooit.

(Bron: Persbericht Kroegenweb.nl)






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl