Uitleg site Tonpraten.nl/Buutreednen.nl
  01-01-1900
Wij mogen de afgelopen weken steeds meer bezoekers verwelkomen op deze site. Daarom geven wij een aantal tips voor het surfen op deze site en de vele mogelijkheden die de site biedt.

Tonpraten of Buutreednen?
U zult merken dat de namen Tonpraten en Buutreednen door elkaar en vaak ook tegelijk worden gebruikt. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat er zoveel namen in omloop zijn voor hetzelfde fenomeen. Want ook sauwelen of kletsen betekent hetzelfde. Daarom willen we er graag op wijzen dat we te allen tijde ook alle andere namen bedoelen als we spreken over één van deze begrippen.

Nieuws
In deze drukke periode verschijnen er vooral rondom de weekenden meerdere nieuwsberichten per dag op de site. Deze worden echter niet altijd allemaal weergegeven op de homepage. Wel ziet u als u klikt op een nieuwsbericht de koppen van laatste tien berichten aan de rechterkant. En als u in de bovenste balk klikt op nieuws krijgt u alle berichten die op de site staan te zien, gerangschikt op datum.

Gesponsorde link
Nieuw op de site is de mogelijkheid om een gesponsorde link te verkrijgen. Leuk voor bijvoorbeeld bedrijven die iets te maken hebben met carnaval of graag de bezoekers van deze site willen wijzen op het bestaan van hun site. U kunt hierover informatie opvragen via info@tonpraten.nl.

Vermelding in het tonpraters/buutreedners overzicht
Tonpraters/Buutreedners die hun naam graag vermeld zien in het overzicht van meer dan 250 tonpraters en buutreedners kunnen dit gratis doorgeven via info@tonpraten.nl. Voor informatie over een eigen site, inclusief foto's, informatie, buuts, contactgegevens en een eigen gastenboek kunt u naar datzelfde adres een mailtje sturen.

Toevoegen aan favorieten
Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, de agenda en alle uitslagen kijkt natuurlijk regelmatig op deze site. Dit is nog makkelijker als u de site toevoegd aan uw favorieten. Toets op CTRL en tegelijk op de letter 'D' en de site wordt automatisch toegevoegd. En natuurlijk blijft u op de hoogte door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dat kan door aan de rechterkant van de pagina uw e-mail adres in te vullen en vervolgens te klikken op verstuur.

Persoonlijke gastenboeken
Heeft u een leuk optreden gezien en wil u de tonprater laten weten dat u heeft genoten? Of heeft u een vraag of opmerking? Laat een berichtje achter in het persoonlijk gastenboek van één van de meer dan 20 tonpraters die al een eigen site hebben op Tonpraten.nl/Buutreednen.nl. Dit geldt natuurlijk ook voor de deelnemers in ons Cabaret/Acts gedeelte. Voor alle niet-deelnemers kunt u een bericht achterlaten in het algemene gastenboek of als reactie op een nieuwsbericht.

Webshop
In onze Webshop kunt u kiezen uit maar liefst negen verschillende CD's en drie boeken die allemaal gratis worden verstuurd. Als u één van de CD's wilt bestellen kunt u klikken op 'Bestel Nu'. Daarna krijgt u een invulscherm waarin u uw bestelling en overige gegevens in kunt vullen. Pas als u tijdens de laatste stap op 'Verzenden' heeft geklikt is uw bestelling definitief. Binnen 5 dagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen versturen wij deze. Vanaf nu kunt u alvast een voorproefje nemen op het luisterplezier door van elke CD een fragment te beluisteren!






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl