Andy Marcelissen na zes jaar weer in Veerse ton
  01-01-1900

Op maandagmorgen 23 februari wordt speciaal voor alle liefhebbers, die geen minuut van het carnavalsfeest willen missen, een ochtend vol humor georganiseerd in Zalencentrum Boelaars, voor de tweede keer onder de naam van D’n Boel Plat.

Dé ideale gelegenheid voor alle mensen met een goed gevoel voor ochtendhumor. Vanaf 11.00 uur staat er in Café-Zaal Boelaars genoeg op het programma om de lach -en sluitspieren te testen. Een programma met louter winnaars.

Udenhouts tonpraotkampioen Ton Brekelmans is ook uitgenodigd om met zijn beste klets naar Boelaars te komen. Vanaf 1979 staat hij al in de ton, bijna 25 jaar dus. Een bekendheid in Brabant, maar ook in Limburg, Gelderland en Overijssel. Ton Brekelmans was tussen 1983 en 1993 10 maal finalist bij de Brabantse Kampioenschappen Tonpraoten.

Het Sauwelgala in het Faantelaand levert ook weer een aantal jury en publiekswinnaars op, bij zowel de volwassenen als de jeugd. Ook hieruit zal worden getracht het beste naar D’n Boel Plat te krijgen.

Als u nog één keer live getuige wilt zijn van Brabants beste sauwelaar van 1996, 1999, 2003 en 2004, dan kunt u op deze bewuste maandagmorgen toch het beste in looppas naar de Keizersdijk snellen. Brabant Kampioen Andy Marcelissen brengt zijn nieuwste buut ‘De Lolligste Thois’. Andy wil zijn winnende buut nog eenmaal in het Faantelaand doen, maar dan rechtstreeks.

Allemaal sauweltoppers dus, dat wordt gegarandeerd lachen bij D’n Boel Plat. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Blaaskapel De Zwervers. De presentatie is in handen van de bekende Wim(meke) v/d Avoird. De entree is gratis.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl