Tonpraoten in ut Tejaoter omgedoopt tot De Slappe Zanik 2017
  16-10-2017
Een uitverkocht Vestzaktheater in Son, met ruim 250 bezoekers schudde op zijn grondvesten tijdens het “Tonpraoten in ut Tejaoter”, in Son omgedoopt tot "De Slappe Zanik 2017”.


De door René van Boxtel ontwikkelde formule om het tonpraten ook in theaters te brengen “dreigt” een groot succes te worden. Theaters in o.a. Waalwijk, Veldhoven Oirschot en nu dan Son ontvangen deze voorstellingen graag. In Son werd het een weer topavond. Cees Coolen als “Dun Dreuge” trapte op zijn bekende manier af met leuke woordspelingen, Frans Bevers als Ciske de Luizenbol stond weer garant voor de nodige lachsalvo’s, Rob Scheepers kwam als ober de toeschouwers een humorvol drankje presenteren, Berry Knapen verhaalde op een ongelofelijke wijze over “haar” Harrie die midden in de midlifecrisis stak, Toontje de Snotpin alias Ton Brekelmans naam het schaterende publiek mee terug naar de schoolbanken en Rien Bekkers haalde als Rinuske T(r)ap op zijn racefiets, door de vele lachsalvo’s maar net de finish.


Het publiek wist de vertoonde acts zeer goed te waarderen wat uit te maken viel aan de vele bulderende lachsalvo’s. De zeer geslaagde avond werd met veel humor aan elkaar gepraat door René van Boxtel. De productie was in handen van Ellen Bakkers. “Tonpraoten in ut Tejaoter” is dit seizoen nog te zien en te horen in o.a. Oirschot en Veldhoven. Voor info mail naar info@moezelenmeer.nl









 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl