Tonpraten.nl Nieuwsbrief
  01-01-1900

Dinsdagavond is de Tonpraten.nl Nieuwsbrief weer verstuurd naar iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld. Er is echter een klein foutje geslopen in deze editie. Wij hebben namelijk vermeld dat Harry Hens de Open Nijmeegse Kampioenschappen heeft gewonnen vorig weekend. En dat is lastig, omdat deze pas komend weeken plaatsvinden!

Harry Hens sleepte wel een andere titel binnen zaterdag 22 november, namelijk die van het Regionaal Kampioenschap Tonpraten in Mierlo, georganiseerd door C.V. De Spruwwejagers. Excuses voor deze vergissing. En Harry, van harte proficiat met je overwinning.

Wilt u voortaan, ondanks dat niet altijd alles goed gaat, ook de Tonpraten.nl / Buutreednen.nl Nieuwsbrief ontvangen, meld u dan aan via de button aan de rechterzijde van deze pagina.

In de Nieuwsbrief kwamen dit keer de volgende onderwerpen aan bod:

Uitslagen voorronden kampioenschappen 

Humor in de schoen of onder de kerstboom
 
Nieuwe deelnemers 


Interactief  

Leden van de Nieuwsbrief ontvangen regelmatig het laatste nieuws en leuke feitjes. Bovendien maken zij regelmatig kans op leuke prijzen. Om mee te doen met de prijsvragen op Tonpraten.nl is het zelfs verplicht om aangemeld te zijn bij de nieuwsbrief. Uiteraard kunt u desgewenst op elk moment weer opzeggen.

Meld u nu aan voor de Tonpraten.nl en vul uw e-mail adres in in het daarvoor bestemde veld naast dit bericht ...






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl