KEPS nadert zijn kunststoffen jubileum
  05-08-2014

Over 2 jaar is het dan zover. Dan bestaat koldercabaretgroep KEPS uit Raamsdonksveer 16 1/2 jaar. Bij niemand binnen de gelederen van KEPS komt ook maar een fractie van een seconde de gedachte naar boven dit lustrum geruisloos voorbij te laten gaan.

Daarom is er een enthousiaste, voor deze speciale gelegenheid, samengestelde jubileumcommissie in het leven geroepen, die al vanaf januari 2014 fanatiek rond de tafel zit. De commissie bestaat uit de drie leden van KEPS, die op hun beurt de subcommissies aansturen, waarin de heren van KEPS ook hebben plaats genomen. Elk lid van de jubileumcommissie is aanspreekpunt van een subcommissie, waarin hij de andere twee zittende leden motiveert en stimuleert tot het opzetten van een goed functionerend organogram. De subcommissies leggen op hun beurt bij monde van het aanspreekpunt weer verantwoording af aan de jubileumcommissie, die weer wordt gecontroleerd en beoordeeld door een Raad Van Toezicht bestaande uit de toezichthouders Jan, Andy en Piet. Dit jubileum mòet wel slagen, dat kan niet anders.

De commissie treedt uiteraard nog niet met de voorlopige plannen naar buiten. Maar een enkel tipje van de sluier wil men wel oplichten:

18.03 uur: Welkomstwoord

19.14 uur: Koffie met stroopwafel

22.12 uur: Korte pauze






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl