Uitnodiging Kletstoernooi DE GOEIE TO(O)N 2014
  06-04-2014
Beste Kletsers / Tonpraters / Sauwelers,

We willen je attenderen op het kletstoernooi DE GOEIE TO(O)N dat plaatsvindt in Helmond.

De locatie waar dit toernooi gehouden wordt ligt centraal in Helmond, namelijk de zaal van Phileutonia aan de Kanaaldijk NW 27b.

Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen. Met de klets mag nooit een plaats bij de beste vier zijn behaald op één van de volgende toernooien: De Brabantse Kampioenschappen te Valkenswaard, Het Keiebijters Kletstoernooi te Helmond, De Kampioenschappen van Groot Deurne, De Regionale Kampioenschappen te Mierlo.

Tot het toernooi zullen 18 kletsers worden toegelaten, waarvan er na twee voorronden 6 finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee DE GOEIE TO(O)N. Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury. De publiekswinnaar van de finale wint DE FRANS BRUGMANSPUBLIEKSPRIJS. Mochten zich meer dan 18 kletsers inschrijven zal de organisatie bepalen welke kletsers tot de voorronde toegelaten worden.
Bovendien zijn er drie wildcards voor de voorronden van de Keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap te verdienen. We willen graag van je horen of je, indien je hiervoor in aanmerking komt, van de wildcard gebruik wilt maken of dat je mogelijk al rechtstreeks geplaatst bent voor het toernooi van de Keiebijters.

De voorronden van dit toernooi vinden plaats op vrijdag 17 en 24 oktober. De finale staat gepland voor vrijdag 31 oktober.
Het toernooi wordt jaarlijks gehouden op de laatste drie vrijdagen van de maand oktober.

Inmiddels hebben al veel kletsers zich ingeschreven. Het kan zijn dat jij dat ook al gedaan hebt. Mocht dit niet het geval zijn dan hopen we dat we je interesse hebben gewekt om deel te nemen. Via onze website kun je je aanmelden voor ons toernooi: http://www.degoeietoon.nl/inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met zondag 8 juni. Ook voor eventuele vragen kun je daar terecht.

Met vriendelijke groet,

Namens de Stichting Klets en Zwets,

Frank Vlijmincx.





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl