Benefiet tonpraot avond voor weeshuis in Uganda
  21-02-2014

Stichting Masomo verzorgt op vrijdag 21 maart 2014 een geweldige tonpraot-avond met maar liefst zeven topartiesten uit de Brabantse regio. Doel van de avond is geld inzamelen voor de bouw van een weeshuis in één van de armste streken van Uganda. Stichting Masomo heeft daar hele goede persoonlijke contacten. De bestuursleden Corrie van der Maas en Marcel Berkel hebben er jarenlang gewoond en gewerkt. Naast sponsoring van kinderen om naar school te kunnen gaan, ondersteunt Masomo (swahili voor onderwijs) de Ugandese organisatie RENA. Deze organisatie heeft al een school en een gezondheidspost gebouwd in dit gebied. Zij willen nu ook een opvanghuis voor weeskinderen bouwen. Dat gebeurt zoveel mogelijk met lokale vaklieden en materialen. Inclusief de training van opvangmoeders, de kosten voor scholing en gezondheidszorg én de mogelijkheid om zelf voedsel te verbouwen.

Tonpraot-avond

Om dit doel te bereiken wil Masomo u een gezellige avond bezorgen vol humor, gebracht door zeer gedreven tonpraoters. Zij werken allemaal geheel belangeloos mee en MadeCenter heeft haar faciliteiten voor de avond gratis ter beschikking gesteld.

Voor u een uitgelezen kans om een geweldige avond te beleven, bijvoorbeeld samen met uw personeel. Succes verzekerd! En dat alles ook nog eens gekoppeld aan een goed doel, waarbij gebouwd wordt aan een betere toekomst. De baten komen geheel ten goede aan de bouw van het weeshuis.

Aanmelden en informatie

Aanmelding voor de tonproat-avond kan op info@masomo.eu onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal personen. Na aanmelding ontvangt u een bevesting met betalingsgegevens. De toegang bedraagt € 25 per persoon. Inschrijving is definitief na overmaking van het inschrijvingsbedrag. Wie het eerst komt die het eerst maalt! Masomo zal u, op aanvraag, informatie over de bouw van het weeshuis toesturen. Op de avond zelf is er ook de mogelijkheid om deze informatie in te zien.

Graag tot ziens!

Stichting Masomo www.masomo.eu

info@masomo.eu






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl