Wegens enorm succes extra voorstelling 'Hannus kletst voor Jenske'
  09-11-2012

20 Jaar geleden op 20 februari 1993, stond ik, Hans Eijkemans voor het eerst als “d’n Hannus” te kletsen in de ton. Ik kon toen niet vermoeden dat dit het begin was van een fantastische nieuwe hobby, waar ik tot nu toe ontzettend veel plezier aan heb beleefd.

20 jaar in de ton is natuurlijk geen carnavalesk jubileum (11-22-33…), echter de tijd is nu daar, dat ik iets kan betekenen voor een goed doel en wil daar mijn passie voor tonpraten voor gebruiken. Naast tonpraten is wandelen onze tweede grote hobby en nu dient de mogelijkheid zich voor, deze twee hobby’s te combineren en iets te betekenen voor het goede doel.

3,5 jaar geleden werd onze kleindochter Jenske geboren. Het lieve en altijd vrolijke meisje wordt helaas nogal beperkt door een ongeneeslijke energiestofwisselings-ziekte. Door Jenske kwam ik voor het eerst in aanraking met energy4all, een stichting welke zich enorm inzet een medicijn op de plank te krijgen om deze ziekte een halt toe te roepen. Het volledige verhaal van Jenske kunt u lezen op de website van Energy4All

In september 2013 heeft Energy4All een wieler- en wandeltocht georganiseerd in Italie. Het doel is drie bergen te beklimmen met als belangrijkste de Stelvio, een berg met een top op 2758 meter, een klim van 26 km met 48 haarspeldbochten. Een enorme uitdaging voor elke fietser en wandelaar!

Ook ik ga, samen met mijn familie, deze uitdaging aan en wil in september deze Stelvio beklimmen. Het is de bedoeling dat iedere deelnemer een sponsorbedrag meebrengt om zo het dit goede doel te steunen.

“Hannus” heeft het idee dit sponsorbedrag bijeen te kletsen op een unieke kletsmiddag op 24 februari 2013. Hij zal in zijn eentje, 6 van zijn beste buuts ten gehore brengen (waaronder zijn nieuwste creatie) en u een gezellige middag uit bezorgen. U een leuke en gezellige middag vol lach en flauwekul en tegelijkertijd steunt u voor ons een fantastisch goed doel. Alle inkomsten uit deze middag komen voor 100% ten gunste van energy4all.

Heeft u interesse, deze unieke middag bij te wonen?

24 Februari 2013

Partycentrum “de Kentering” te Rosmalen

Aanvang 14:00 uur

Kosten € 12,50 p.p.


U kunt zich aanmelden via mail op adres helpjenske@gmail.com o.v.v. naam en aantal kaarten. U ontvangt van ons een bevestiging en verdere informatie.

“Hannus” en zijn kleindochter Jenske rekenen op U!

Meldt u snel aan want op = op !

Mocht u geen interesse hebben in deze middag, maar toch Hannus (energy4all) willen steunen in zijn missie, kan dit op giro 675751934 t.n.v. A.A. Eijkemans-Maas.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl