Tonpraatcafé
  31-08-2011

Enige tijd geleden is er in Heeze, door Jan Strik, Frans Bevers en Berry Knapen het ‘Tonpraatcafé’ opgericht.

Tonpraatcafé is in het leven geroepen om de cultuur van het tonpraten/buutreednen in stand te houden. Daarnaast proberen we de kunst van het ‘slappe zeveren’ tot een hoger plan te tillen. Tijdens Tonpraatcafé delen tonpraters hun ervaringen, geven elkaar adviezen en stimuleren elkaar. Dit aan de hand van allerlei thema’s zoals: tekst schrijven, spel, grime e.d..

Presentatie

Voor wat minder bekende tonpraters is het niet altijd makkelijk om ergens op te gaan treden. Daarom willen we u eens kennis laten maken met deze enthousiastelingen. We hebben hen gevraagd om een korte presentatie te geven van hun kunnen. U zult versteld staan wat deze nieuwelingen voor u in petto hebben. Deze avond zullen maar liefst 13 tonpraters in de ton kruipen. Deze presentatie is bedoeld voor diegene die in de toekomst van plan zijn om deze tonpraters een kans te geven tussen de ‘grote’ jongens en op zoek zijn naar nieuw talent…. Wanneer

Deze avond is uiteraard gratis en vindt plaats op dinsdag 11 oktober om 20.00u. Als u wilt komen, wilt u zich dan vóór 20 september opgeven bij Bart Ketelaars via het volgende e-mailadres: b-ketelaars@zonnet.nl Geeft u ook aan met hoeveel personen u wilt komen daar er gezien de ruimte vol=vol van toepassing is.

Waar

Deze presentatie vindt plaats in Tapperij de Zwaan, Kapelstraat 23 te Heeze.

Hebt u verder vragen, opmerkingen of suggesties? Mail dan naar: b-ketelaars@zonnet.nl

U bent van harte welkom…

Met vriendelijke groet,

Berry Knapen

Jan Strik

Frans Bevers






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl