Jan Strik 33 jaar in de ton!
  08-03-2011

Dit seizoen 2010/2011, sta ik dus 33 jaar in de ton. Destijds ben ik begonnen tijdens de eerste bonte avonden van Lierop in 1978. Mijn eerste buut was “Hannes de Gemeentewerker”. 


 


Na een aantal jaren op kleine schaal te hebben opgetreden, deed ik voor de eerste keer mee met de kampioenschappen van Groot Deurne, welk ik toen heb gewonnen.

Nu 33 jaar later, na zo’n beetje alles te hebben gewonnen wat er maar te winnen valt, ben ik nog steeds actief als Tonprater/Buutreedner of hoe je het maar noemen wilt.

 

Wat moet je nu met zo’n jubileum? Vieren zou je zeggen, maar wat moet je dan vieren? Dat je al die jaren mensen hebt vermaakt, een leuke avond hebt bezorgd, een groot aantal vrienden en vriendinnen hebt gemaakt en dat heel veel mensen in de regio en ver daarbuiten je kennen en herkennen. Op zich is dat al een beloning.

 

Toch laat ik deze gelegenheid natuurlijk niet zonder meer voorbijgaan. Op halfvastenzondag 3 april 2011 bouwen we een feestje. We houden dan een informele receptie, noem het maar een inloopmiddag, waarbij muziek en gezelligheid centraal staan. 33 jaar in de ton, 22 keer bij “de Meerpoel” in het Meerpoelschip, 22 jaar lid van deze carnavalsvereniging en onderscheiden met de “Gouden Nar” van Europa, dit gaan we vieren.

 

Een en ander vindt plaats in zalencentrum Centraal te Someren van 14.00 uur -  tot rond de klok van 18.00 uur. Eenieder die denkt op deze middag een steentje te kunnen bijdragen is welkom. Of het nu zang, dans, zanik of een podiumact is, alles is welkom. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Hofkapel de Meerpoel uit Someren, en de Egerlander Kapel, Zum Grünen Kranz uit Geldrop.

 

Natuurlijk is er ook een cadeautip; een enveloppe met inhoud, welke zal worden gedoneerd aan een goed doel, de CliniClowns.

 

Iedereen is welkom, graag tot dan. 

 

En denk eraan, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!!!!

 

Jan Strik





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl