Volle zaal geniet van Doldwaze Lolbroeken
  21-12-2010

Restaurant Aan’t Plein in Gilze hield op Vrijdag 17 December haar eerste Toptonpratersgala. Professionele tonpraters kneedden op vakkundige wijze de lachspieren van de volle zaal. Halverwege de avond vertolkt een gezellige vijftiger op weg naar het toilet spontaan de mening van de zaal. Dit is echt leuk. In Gilze moet gewoon meer gelachen worden! Hij zegt het met twinkelende oogjes en een vuurrood aangelopen hoofd van de pret.


Ongein vliegt de luisteraars om de oren! Duidelijke zaak daar in Gilze: de zaal laat deze vrijdagavond op gezette tijden bulderend merken helemaal in zijn nopjes te zijn met het nieuwe initiatief van Aan’t Plein.

Zes professionele en vooral doldwaze lolbroeken uit Brabant en Limburg tekenen voor een flinke training van de lachspieren. Ieder op zijn eigen wijze. Met nieuwe grollen en soms met een mop met een geweldige baard.


Uitschieter is Mies Grijmans uit Weert die als Zat Mieske op Schitterende wijze het wel en wee vertelde van zijn belevenissen op de trouwdag van zijn dochter. Ook de overige Tonpraters :

Cees Coolen uit Tilburg, Ad Vermeulen uit Chaam, Ton Hendrickx uit Gilze , Alex Wintermans uit Hank en Piet Schellekens uit Kaatsheuvel vinden in de zaal een warm onthaal. Het enige minpuntje van de avond was dat het publiek nog een jaartje zal moet wachten op het volgende Tonpratersgala van Restaurant Aan ‘t Plein in Gilze



Afz. Een nog steeds lachende Toeschouwer !!!






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl