DVD 22 jaar De Noot
  25-11-2010
In oktober jongstleden heeft de Noot uit Vlierden haar afscheidstheatershow “22 jaar De Noot” uitgevoerd. Na 22 jaar vonden de vier heren, Twan van den Heuvel, Marco Swiggers, John van Heugten en Huub Lambert, het tijd om definitief een streep te zetten onder cabaretgroep ‘De Noot’. Acht avonden heeft ‘ De Noot’, in hun eigen theater in Vlierden, voor een uitverkochte zaal, het publiek nog één maal laten genieten van alle hoogtepunten van de afgelopen jaren. Van deze avonden is een DVD uitgebracht. Op www.denootuitvlierden.nl is deze DVD vanaf heden te verkrijgen.

Samen met heel veel fans kijkt ‘De Noot’ terug op acht geslaagde avonden. De reacties vanuit de zaal waren overweldigend. Veel gehoorde kreten waren: “Wat jammer dat jullie stoppen !”, “Ik heb zo genoten, hou toch niet op !”. Toch is op 9 oktober definitief het doek gevallen. “Een mooier afscheid hadden we ons niet voor kunnen stellen!”, aldus Swiggers, het creatieve brein achter ‘De Noot’. “Het is mooi dat het publiek na afloop met zoveel hartverwarmende complimenten komt, hier hebben we het voor gedaan !”. Een bedrijfshal in hartje Vlierden werd omgebouwd tot een volwaardig theater. Het publiek viel bij aankomst van de ene verbazing in de andere. “Van te voren wisten we, dat veel fans het zeer op prijs zouden stellen als men van de theatershow ook nog eens in huiselijke kring kon genieten. Daarom hebben we besloten om de avond professioneel te laten registreren, zodat we na afloop een DVD op de markt kunnen brengen”, vertelt Twan van den Heuvel. Ook voor de vele mensen die achter het net hebben gevist en geen kaartje hebben weten te bemachtigen is dit de uitkomst om toch nog een keer te genieten van 22 jaar ‘De Noot’.

Dubbel DVD
Het laatste product van ‘De Noot’ is een dubbel DVD geworden. In de box is allereerst een DVD te vinden die de complete theatershow van meer dan twee uur bevat. En vervolgens is er nog een DVD toegevoegd met heel veel extra’s, te weten: the making of, een zeer uitgebreid eerbetoon van collega en vriend Andy Marcelissen en tenslotte een compilatie van oude opnames uit de archieven van 22 jaar ‘De Noot’. De DVD “22 jaar De Noot” is voor slechts € 15,- te koop op www.denootuitvlierden.nl
.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl