Brabant Plat premiere in Veghel groot succes
  05-10-2010
Met een staande ovatie beloonde een uitverkocht Theater de Blauwe Kei het populaire gezelschap Brabant Plat voor een daverende première voorstelling. Met hun gloednieuwe en zeer verrassende voorstelling deed Brabant Plat een aanslag op de lachspieren

Bijna 3 uur lang zat de tot de allerlaatste plaats gevulde schouwburg op het puntje van de stoel. Met Frans Bevers als "De Gemintewerker" en "d'n Luizenbol", Rien Bekkers als "De Millionair" en "De Fotoplaatjesmaker" en Ton Brekelmans als "D'n Eeuwige Vrijgezel" en "De zoon van de veedierendokter" staat het programma van Brabant Plat natuurlijk bol van de heerlijke humor. Tel daarbij op het succesvolle kwartet De Turfstekers, dat met een aantal dolkomische en zeer spectaculaire nieuwe acts het programma completeert en je hebt een avondje uit waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.

De voorstelling op vrijdag 1 oktober in Veghel was al lang van te voren uitverkocht en dat gold ook voor de voorstelling op zaterdag 2 oktober in theater De Vlakte in Zevenbergen. Brabant Plat is tot eind April nog te zien in een groot aantal Zuid-Nederlandse theaters.





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl