Tweemaal Rob Scheepers op Tonpraten.nl
  01-01-1900

Tja, als je geen Willem-Alexander, Claus, George, Ferdinand, Prins van Oranje, Prins der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer Van Amsberg heet, dan is de kans redelijk groot dat er ergens op de wereld nog iemand met dezelfde naam rondloopt...

Dat die in dezelfde provincie woont is ook niet zo vreemd, in verband met de herkomst van een bepaalde achternaam. Maar als diegene ook nog eens bijna net zo oud is en dezelfde hobby, namelijk tonpraten, uitoefent, dan is dat toch wel een bijzondere toevalligheid te noemen.

Er zijn dus twee tonpratende Rob Scheepersen (of Robben Scheepers?). De één komt uit Heeze, is 28 jaar en werkt bij een reclamebureau. Hij staat sinds 1994 als 'Fragielleke' in de ton en trad tot vorig jaar vooral op in Heeze en directe omgeving.

De ander komt uit Helmond, is ook 28 en is filiaalhouder van de Beter Bed vestiging in Helmond. Sinds 5 jaar is hij actief als tonprater en hij behaalde in deze vijf jaar al finaleplaatsen in Helmond (Keiebijters) en Valkenswaard (Brabants Kampioenschap).

Vanaf vandaag hebben de naamgenoten allebei een eigen site via Tonpraten.nl. Rob Scheepers uit Heeze was al langer deelnemer, Rob Scheepers uit Helmond meldde zich onlangs ook aan. Om verwarring te voorkomen hebben zij ieder een eigen URL voor hun eigen site:

Rob Scheepers Heeze: www.tonpraten.nl/robscheepersheeze
Rob Scheepers Helmond: www.tonpraten.nl/robscheepershelmond

Beide sites zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Wanneer u de sites bezoekt kunt u natuurlijk altijd een berichtje achterlaten in hun persoonlijke gastenboek. U mag natuurlijk reageren op dit bericht door hieronder te klikken op 'Reageer op dit artikel'. 






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl