Webshop en 'Cabaret & Acts' geopend!
  01-01-1900
Tonpraten.nl heeft op dinsdag 1 april twee nieuwe toepassingen op haar website geopend. In de Webshop kunt u maar liefst zeven tonpraat CD's online bestellen. In het Cabaret & Acts gedeelte staat een overzicht van cabaret en acts die vaak op tonpraatavonden optreden.

De webshop is gebouwd nadat er zeer veel vraag bleek naar de nieuwe tonpraat CD "Brabantse Kampioenen 5". In de shop zijn nu ook de eerste 4 delen verkrijgbaar, met compilaties van buuts die in de jaren '80 en '90 in Brabant zijn opgenomen. De CD's doen hun naam eer aan en staan garant voor urenlang luisterplezier. De CD's kosten € 17,95 en worden gratis naar u opgestuurd.

In het nieuwe Cabaret & Acts gedeelte vindt u een overzicht van een aantal cabaretgroepen, bandparodisten, acts, muziekgroepen en dergelijke, die regelmatig optreden op tonpraatavonden, zittingen en vastelaovenden. Dit gedeelte is nog in ontwikkeling.

Iedereen die denkt voor vermelding in aanmerking te komen kan contact met ons opnemen via info@tonpraten.nl. Net zoals bij de tonpraters is het mogelijk om een eigen site bij Tonpraten.nl te hebben.

Tonpraten.nl blijft dus aan de weg timmeren. En uw hulp is daarbij van harte welkom. Dus mail uw vragen, opmerkingen of ideeën naar info@tonpraten.nl.

Klik hier voor de Webshop

Klik hier voor Cabaret & Acts





 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl