Maarten van Brug wint Zuid-Nederlands kampioenschap
  01-01-1900
Het Zuid-Nederlands Kampioenschap, dat op zaterdag 22 maart in Wanroy werd gehouden, bleef opnieuw in Brabant. Maarten van Brug is de opvolger van Hans Eijkemans. 'Oma Ties', de creatie van Maarten van Brug, won ook de publieksprijs.

Maarten van Brug, won met 388 pnt. "Een heerlijk gevoel. Ik bracht daar Oma Ties. In het verleden al vaak goed voor een grandioos optreden. Oma ging even in op de aktualiteit in Irak. En verder verliep het optreden zoals het dan bij een kampioensklets gaat: Vlug en vanzelf."

Tweede werd Hans Eikemans die vorig jaar de eerste prijs behaalde. Hans kwam met de succesvolle creatie "De Kletsmajoor" Op de derde plaats de eerste Limburger. Gilbert Petit uit Ulestraten in zijn creatie WWW.kom. Gerrit van de Water uit Helmond als de Wandelaar werd vierde.

Het was een lange avond. Acht optredens van tonpraters en tussendoor nog enkele cabaretacts. Het komende weekend (vrijdag 28 en zaterdag 29 maart) krijgt het kampioenschap een vervolg met twee Gala-avonden.

Klik hier om Maarten via zijn eigen gastenboek te feliciteren met de behaalde titel. Mailen kan natuurlijk ook: maartenvanbrug@tonpraten.nl. Bekijk ook de pagina van de kampioen van vorig jaar en de huidige vice-kampioen Hans Eijkemans. Klik hier voor zijn eigen site op Tonpraten.nl.

Zuid-Nederlands Kampioen Maarten van Brug







 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl