Theater De vlakte gaat plat voor Brabant Plat
  07-10-2009

Dat was de kop in dagblad De Stem van Maandag 5 Oktober naar aanleiding van de fantastische première, die Brabant Plat Zaterdagavond 3 Oktober speelde in Theater De Vlakte  in Zevenbergen. Om klokslag 20.00 uur kwam  Brabant Plat het podium op en vanaf dat moment ging in het theater “ het dak er af”.

Met een bruisende, nieuwe show hield de groep de tot de laatste plaats uitverkochte zaal op het puntje van de stoel. Frans Bevers uit Oirschot beet de spits af met zijn schitterende creatie “D`n Hospik” en zette daarmee meteen de toon voor de hele avond. Lach op lach bulderde door het gezellige theater voor schitterende conferences van Rien Bekkers als “ Rinuske De Slager” en  Ton Brekelmans uit Udenhout voor het prachtige  “ D`n blije zieke”: keigoede teksten en onnavolgbare mimiek brachten het publiek voortdurend  in de slappe lach.

Na de pauze deden de drie Brabantse kletsers het nog eens dunnetjes over met opnieuw ijzersterk humorrepertoire, waarmee de lachspieren het zwaar te verduren kregen. De muzikale comedy van de vier Turfstekers bleek ook een regelrecht schot in de roos. Met hun formidabele comedy en slapstick zijn ze een theatergroep pur sang, die het publiek trakteerde op een handvol unieke en zeer spectaculaire nieuwe  humoracts.

 “ Monnikenwerk”, “ Flamenco Flames” en “ Cirque noir” zijn enkele acts die op zich  al de gang naar het theater meer dan de moeite waard maken. Tot begin Mei  2010 is Brabant Plat nog te zien in een  groot aantal Brabantse theaters.

Kijk snel op www.brabantplat,com voor de toerlijst.






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl