Toff Kletstoernooi 2009
  17-09-2009

Nog een paar weken en dan is het weer zover. Op vrijdag 16 oktober gaat de eerste voorronde van start van het Toff Kletstoernooi, wat plaatsvindt in Zaal Toff te Helmond. Op vrijdag 23 oktober volgt dan de tweede voorronde, waarna de finale wordt gehouden op vrijdag 30 oktober. Aanvang van de avond is 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur.


Dit kletstoernooi is vorig jaar voor het eerst op de kletsagenda gekomen en het bleek al direct een groot succes te zijn.

Aan dit toernooi namen al direct veel kletsers deel. Bekende namen, maar ook kletsers die nog niet zo’n bekendheid genieten. Onder de deelnemers was ook een aantal jeugdige kletsers.

Niet alleen de kletsers wisten dit toernooi te waarderen, ook het publiek kwam het eerste jaar al in groten getale op dit toernooi af. Zo was de zaal tijdens de beide voorronden goed gevuld en de finale helemaal uitverkocht. Ivo van Rossum mocht als eerste winnaar van dit toernooi de trofee in ontvangst nemen.


Het toernooi is vooral bedoeld om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen én om jeugdige of beginnende kletsers de kans te geven om ervaring op te doen. Met de klets mag nog geen prijs zijn behaald op grote toernooien.

Zo maakt het publiek ook eens kennis met kletsers die niet zo vaak in deze regio optreden. Beginnende kletsers, maar ook bekende kletsers die al finales van diverse kletstoernooien hebben gewonnen.


Dit jaar zullen er maar liefst 18 kletsers in twee voorronden in de ton verschijnen, waarvan er 6 finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee “De Vergulde Glimlach van Helmond”, welke beschikbaar is gesteld door Stadspromotie Helmond. Tijdens de twee voorronden heeft het publiek ook een belangrijke stem. De winnaar van de publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury.


De entree bedraagt voor de voorronde slechts € 5,- en voor de finale € 7,50. Voor de prijs hoeft u het niet aan u voorbij te laten gaan. Kaarten kunt u kopen bij Zaal Toff. Voor trouwe bezoekers zijn er voor de voorronden speciale kortingsacties. U mag deze avonden niet missen!


Het is de bedoeling dat dit toernooi jaarlijks op de agenda staat voor de laatste drie vrijdagen van oktober.

 







 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl