Toff Kletstoernooi
  20-07-2009

Sinds vorig jaar is Helmond een groot Kletstoernooi rijker. Want met de organisatie van het Toff Kletstoernooi, wat plaatsvindt in Zaal Toff te Helmond, is er een nieuw toernooi op de kletsagenda gekomen. Dit toernooi is in zijn eerste jaar al een groot succes geworden.

Aan dit toernooi namen al direct veel kletsers deel. Bekende namen, maar ook kletsers die nog niet zo’n bekendheid genieten. Onder de deelnemers was ook een aantal jeugdige kletsers.

Niet alleen de kletsers wisten dit toernooi te waarderen, ook het publiek kwam het eerste jaar al in groten getale op dit toernooi af. Zo was de zaal tijdens de beide voorronden goed gevuld en de finale helemaal uitverkocht. Ivo van Rossum mocht als eerste winnaar van dit toernooi de trofee in ontvangst nemen.

Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen én om jeugdige of beginnende kletsers de kans te geven om ervaring op te doen. Met de klets mag nog geen prijs zijn behaald op grote toernooien.

Zo maakt het publiek ook eens kennis met kletsers die niet zo vaak in deze regio optreden.

Er hebben zich dit jaar veel meer kletsers ingeschreven dan er tot aan het toernooi kunnen worden toegelaten. Tot het toernooi zullen 16 kletsers worden toegelaten, waarvan er na twee voorronden 6 finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee “De Vergulde Glimlach van Helmond”, welke beschikbaar is gesteld door Stadspromotie Helmond. Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury.

Het is de bedoeling dat dit toernooi jaarlijks op de agenda staat voor de laatste drie vrijdagen van oktober. Voor dit jaar betekent dit dat de beide voorronden worden gehouden op vrijdag 16 en 23 oktober. De finale staat gepland voor vrijdag 30 oktober.

De entree bedraagt voor de voorronde € 5,- en voor de finale € 7,50. Kaarten kunt u nu reeds reserveren bij Zaal Toff. Voor trouwe bezoekers zullen er voor de voorronden speciale kortingsacties volgen. Deze kunt u binnenkort lezen in de diverse kranten. U mag deze avonden niet missen!

 






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl