Weidumer Kampioenschap Tonpraten groot succes
  07-07-2009

Tijdens het dorpsfeest in Weidum (Friesland) is afgelopen donderdag 2 juli 2009 het Weidumer kampioenschap tonpraten georganiseerd door de zogenaamde Merkecommissie i.s.m. toptonprater Rien Bekkers.

Met een volle zaal, 7 plaatselijke tonpraters, Rien Bekkers als gastoptreder en juryvoorzitter en tropische omstandigen waren de ingredienten voor een uiterst succesvolle avond aanwezig.

En we kunnen stellen dat het een succesvolle avond is geworden. De deelnemers verrasten het publiek met gevarieerde typetjes en uitstekende buuts.

Aangezien alle deelnemers nog nooit eerder een buut hadden voorgedragen verdienen zij een groot compliment voor hun durf en creativiteit. Uiteindelijke winnaars werden Annemiek Schuurman en Eelke Tamminga als Feik en postbode Siemen, volgens de jury stond hun buut bol van de woordspelingen en was hun timing perfect.

De overige buuts kregen van de jury een groot compliment en de deelnemers werden aangemoedigd om vooral door te gaan. Conclusie is dat het 1e Friese kampioenschap tonpraten een groot succes is geworden en misschien wel een vervolg verdient, we zullen zien!

>






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl