Frans Bevers en Ton Brekelmans nieuwe gezichten bij Brabant Plat
  04-05-2009

Met uitverkochte voorstellingen  in Theater De Schalm in Veldhoven en Schouwburg Venray sloot het succesvolle gezelschap Brabant Plat haar zesde theaterseizoen af. Maar liefst 42 keer stonden de Brabantse “ Mannen van de Lach” dit seizoen in theaters in Brabant, Zeeland, Gelderland en Limburg, waarbij uitverkochte zalen meer regel dan uitzondering waren.


Met de extra voorstelling in Schouwburg Venray van Zondag 3 Mei kwam er tevens een einde aan de huidige samenstelling van het gezelschap. In de loop van het seizoen lieten Andy Marcelissen en Jan Strik weten de groep te willen verlaten.Overladen agenda`s en een druk gezinsleven brachten de twee, overigens met pijn in het hart, tot deze voor hen toch moeilijke beslissing.


Producent en Brabant Plat oprichter Fred Rootveld zag zich echter kans om voor het komende seizoen twee geweldige nieuwe kanjers aan zich te binden, want Ton Brekelmans uit Udenhout en Frans Bevers uit Oirschot zijn de enthousiaste nieuwe leden van het Brabantse humorgezelschap. Op hen rust de zware taak om , samen met oudgedienden Rien Bekkers en De Turfstekers,  het komende theaterseizoen weer tot een  geweldig succes te maken, maar gezien hun beider indrukwekkende staat van dienst, zal ook in het nieuwe jaar bij de voorstellingen van Brabant Plat “ het dak er weer af gaan”.


Kijk voor meer informatie op www.brabantplat.com  







 






 
     

 
 

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl