Achterhoeks Buutkampioenschap
Datum:
Zaterdag 25 november 2017
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Zaal Köster, Dorpsstraat 26, Etten, Gelderland
Omschrijving: CV de Deurzetters uit Etten organiseert voor de tweede keer het Achterhoeks Buutkampioenschap.

8 deelnemers strijden om een prijs van de vakjury en er is een publieksprijs te winnen.

Een sterk en gevarieerd deelnemersveld voor de tweede editie van het Achterhoeks Buutkampioenschap, georganiseerd door CV de Deurzetters uit Etten.
Vorig jaar ging Vincent Nijhof er vandoor met 2 prijzen, de vakjury en de publieksprijs. Voor nieuwe deelnemers zijn er genoeg uitdagingen, want de top 3 van vorig jaar doet weer mee.
Het erepodium bestond vorig jaar uit, Vincent Nijhof (CV d’Olde Waskupen), Remco van Aken (Silvolde) en Niels Berendsen (CV de Deurzetters), respectievelijk eerste, tweede en derde plaats.
Deze heren kunnen hun borst natmaken, want naast de twee andere deelnemers van vorig jaar, Daniel Schmitz (d’Olde Waskupen) en Tafel 11 (CV de Metworst), zijn er 3 nieuwe uitdagers bij.
Dit zijn ervaren buutreedners uit de regio, namelijk Willem Rouwhorst (Zieuwent), Lambert Jan Koops (CV de Paverts Zeddam) en Marcel Braam (CV de Vossenjagers Azewijn). De deelnemers presenteren een buut van minimaal 11 en maximaal 14 minuten waarbij ze gejureerd worden door een jury onder leiding van juryvoorzitter, Jan Fischer (alias den Hummel) uit Ulft.
Naast de prijs van de vakjury is er nog een publieksprijs te verdienen. Beide prijzen waren vorig jaar prooi voor Vincent Nijhof met zijn buut, Radio Fellatio.
Kaarten, à €10,00 per stuk, zijn voor dit lachfestijn op vrijdagavond 13 oktober vanaf 20.11 uur te koop bij Residentie Köster.
Entreeprijs: 10 euro
Voorverkoop: 13 oktober
Organisatie: CV de Deurzetters
Contact: commissie
ettencarnaval@gmail.com
Optredens:




       

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl