Limburgse Jeugdkampioenschappen buutterednen
Datum:
Zaterdag 18 februari 2017
Aanvang:
Locatie: Zaal Mirage, Stationsstraat 7, Susteren, Limburg
Omschrijving: Op zaterdag 18 februari a.s. organiseert de Limburgse Vereniging van Karnavals Artiesten (LVKA) in samenwerking met L1 de Limburgse Jeugdkampioenschappen voor buutterednen, dans en parodie (ook voor duo’s, trio’s enz.). L1 zal het jeugd en jóngere kampioenschap ook opnemen en uitzenden op TV.

Meisjes en jongens t/m 17 jaar kunnen dan met buut, dans of parodie aan het Limburgse publiek laten zien, welke talenten er op dit gebied in de Limburgse karnavalswereld zijn. Voor de buut zijn er twee Limburgse Jeugdkampioenschappen׃ een kampioenschap voor iedereen tot en met groep 8 van de basisschool, het “Limburgs Jeugd Buuttekampioensjap” en een kampioenschap voor iedereen in het voortgezet onderwijs tot en met 17 jaar, het “Limburgs Jóngere buuttekampioensjap”

Een deskundige jury zal na afloop bekend maken welke deelnemers zich Limburgs Jeugdkampioen 2017 mogen noemen.

Elke deelnemer of deelneemster zal een oorkonde en een persoonlijk aandenken ontvangen voor zijn of haar optreden op deze middag en voor de winnaars zijn bekers beschikbaar gesteld. De kampioenschappen worden gehouden in zaal Mirage, Stationsstraat 7 te Susteren.

Jongens en meisjes die mee willen doen of mensen die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.

Aanmelding voor deelname kan vanaf nu bij: Secretariaat LVKA, Paul Maassen, Hussenbergstraat 76, 6243 AJ te Geulle, tel. 043-3647486, of via mail: maassen76@home.nl

Bron: Limburgse Vereniging van Karnavals Artiesten (LVKA)
Organisatie: Limburgse Vereniging van Karnavals Artiesten
Contact: http://www.lvka.nl/limburgse-jeugdkampioenschappen-2017-voor-buutterednen-dans-en-parodie/
       

 Copyright © 2003 - 2024 Tonpraten.nl